Sophie van Leeuwen in Op1: "We hebben een beetje een achterlijke cultuur"

Sophie van Leeuwen in Op1: "We hebben een beetje een achterlijke cultuur"

Sophie van Leeuwen, journalist van BNR, vind dat we in Nederland "een beetje een achterlijke cultuur" hebben. Dat zegt ze bij Op1: "In Frankrijk zorgt de staat voor een gezonde opvoeding."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Sophie van Leeuwen in <em>Op1</em>: &quot;We hebben een beetje een achterlijke cultuur&quot; Sophie van Leeuwen, journalist van BNR, vind dat we in Nederland "een beetje een achterlijke cultuur" hebben. Dat zegt ze bij Op1: "In Frankrijk zorgt de staat voor een gezonde opvoeding." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Vijf uur"In Frankrijk krijgen kinderen een warme maaltijd tussen de middag op school en om vijf uur worden we vrijgelaten." Tom de Nooijer is het absoluut niet met Van Leeuwen eens: "Ik vind het niet oké dat de staat onze kinderen gaat opvoeden." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sophie van Leeuwen in Op1: "We hebben een beetje een achterlijke cultuur"

Vijf uur
"In Frankrijk krijgen kinderen een warme maaltijd tussen de middag op school en om vijf uur worden we vrijgelaten." Tom de Nooijer is het absoluut niet met Van Leeuwen eens: "Ik vind het niet oké dat de staat onze kinderen gaat opvoeden."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV