Renze: Sven Haverkamp zingt liedje van grote voorbeeld Ed Sheeran

Renze: Sven Haverkamp zingt liedje van grote voorbeeld Ed Sheeran

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>Renze</em>: Sven Haverkamp zingt liedje van grote voorbeeld <em>Ed Sheeran</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Nadat hij al uitgebreid sprak met Renze over de actie in de Johan Cruijff ArenA mag hij in de uitzending ook een liedje van zijn grote voorbeeld Ed Sheeran zingen. Natuurlijk doet hij 'Castle on the Hill', het liedje dat hij samen met Sheeran zong. Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze: Sven Haverkamp zingt liedje van grote voorbeeld Ed Sheeran

Nadat hij al uitgebreid sprak met Renze over de actie in de Johan Cruijff ArenA mag hij in de uitzending ook een liedje van zijn grote voorbeeld Ed Sheeran zingen. Natuurlijk doet hij 'Castle on the Hill', het liedje dat hij samen met Sheeran zong.

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's