RENZE gemist? Boerenprotesten: "Ministerie moet onderhandelen met Sjaak van der Tak"

RENZE gemist? Boerenprotesten: "Ministerie moet onderhandelen met Sjaak van der Tak"

Zaterdag 16 juli 2022 om 13:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>RENZE</em> gemist? <em>Boerenprotesten</em>: &quot;Ministerie moet onderhandelen met Sjaak van der Tak&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. De boeren zijn enorm ontevreden over het stikstofbeleid van de overheid. Om die reden zijn er de afgelopen weken massaal protesten in het land. Gaat het kabinet nog met de boeren in gesprek? Politiek verslaggevers Elodie Verweij en Joost Vullings reageren. "Ik denk als het ministerie een opening zoekt, moeten ze met Sjaak van der Tak gaan onderhandelen", aldus Elodie. Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
RENZE gemist? Boerenprotesten: "Ministerie moet onderhandelen met Sjaak van der Tak"

De boeren zijn enorm ontevreden over het stikstofbeleid van de overheid. Om die reden zijn er de afgelopen weken massaal protesten in het land. Gaat het kabinet nog met de boeren in gesprek? Politiek verslaggevers Elodie Verweij en Joost Vullings reageren. "Ik denk als het ministerie een opening zoekt, moeten ze met Sjaak van der Tak gaan onderhandelen", aldus Elodie.

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's