Zien: Thomas Berge en Elianne zijn in verwachting

Zien: Thomas Berge en Elianne zijn in verwachting

Thomas Berge en Elianne delen heugelijk nieuws: het koppel is zwanger! Met een enorm lieve video maken ze het nieuws bekend.

Zien: <em>Thomas Berge</em> en <em>Elianne</em> zijn in verwachting Thomas Berge en Elianne delen heugelijk nieuws: het koppel is zwanger! Met een enorm lieve video maken ze het nieuws bekend. ZwangerschapstestHet koppel is al een tijdje samen en binnenkort is het een gezinnetje van drie. In de video is te zien dat Elianne het nieuws deelt met Thomas door de zwangerschapstest in te pakken. De lovebirds zijn dolblij en dat mag iedereen weten. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Woensdag in finale Het Perfecte Plaatje Argentinië: Shoot Thomas wordt bruut verstoord Bekijk deze video » Finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië: Tijl Beckand maakt de winnaar bekend Bekijk deze video » Thomas Berge blikt terug op deelname Het Perfecte Plaatje: "Doel was de finale bereiken" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zwangerschapstest
Het koppel is al een tijdje samen en binnenkort is het een gezinnetje van drie. In de video is te zien dat Elianne het nieuws deelt met Thomas door de zwangerschapstest in te pakken. De lovebirds zijn dolblij en dat mag iedereen weten.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's