Jacob wil na drama B&B Vol liefde aan tafel met dames: ‘Ze wilden me kapotmaken’

Jacob wil na drama B&B Vol liefde aan tafel met dames: ‘Ze wilden me kapotmaken’

Jacob heeft vorig seizoen in B&B Vol liefde niet zijn droomvrouw gevonden. Sterker nog, hij heeft geen goed woord over voor de dames die bij hem over de vloer kwamen om te daten. “Ik heb helemaal geen contact meer met ze gehad. Het is gelopen zoals het gelopen is. Ik vind dat ze moreel gewoon incorrect waren. Ze wilden mij kapotmaken. Maar dat is niet gelukt. Maar ik heb geen zin om hun kapot te maken.” Jacob, die nu te zien is in zijn eigen serie De ware Jacob, wil toch graag met ze aan tafel, op televisie welteverstaan.

Bekijk Telegraaf-video met Jacob hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Jacob wil na drama <em>B&amp;B Vol liefde</em> aan tafel met dames: ‘Ze wilden me kapotmaken’ Jacob heeft vorig seizoen in B&B Vol liefde niet zijn droomvrouw gevonden. Sterker nog, hij heeft geen goed woord over voor de dames die bij hem over de vloer kwamen om te daten. “Ik heb helemaal geen contact meer met ze gehad. Het is gelopen zoals het gelopen is. Ik vind dat ze moreel gewoon incorrect waren. Ze wilden mij kapotmaken. Maar dat is niet gelukt. Maar ik heb geen zin om hun kapot te maken.” Jacob, die nu te zien is in zijn eigen serie De ware Jacob, wil toch graag met ze aan tafel, op televisie welteverstaan. Bekijk Telegraaf-video met Jacob hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol liefde: Desiree probeert in Italië vlees van koe te bestellen: ‘Mhoe!” Bekijk deze video » Heeft Jacob uit B&B Vol Liefde een relatie? Je ziet het nu in De Ware Jacob via Videoland Bekijk deze video »
TV :
Jacob wil na drama B&B Vol liefde aan tafel met dames: ‘Ze wilden me kapotmaken’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV