Rob Goossens ontkent tijdrekken in De slimste mens: ‘Het leven is hard’ (video)

Rob Goossens ontkent tijdrekken in De slimste mens: ‘Het leven is hard’ (video)

Rob Goossens kreeg nogal wat kritiek over zich heen toen hij in de finale-ronde van De slimste mens volgens velen aan het tijdrekken was. Volgens zijn tegenstander AD-hoofdredacteur Rennie Rijpma was dit zeker het geval, maar Rob ontkent met klem. Hij sleepte net aan de winst in de wacht. “Het leven is hard. Er zijn altijd nog andere programma's, ik hoop dat we Rennie terug gaan zien in Expeditie Robinson.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Rob Goossens ontkent tijdrekken in <em>De slimste mens</em>: ‘Het leven is hard’ (video) Rob Goossens kreeg nogal wat kritiek over zich heen toen hij in de finale-ronde van De slimste mens volgens velen aan het tijdrekken was. Volgens zijn tegenstander AD-hoofdredacteur Rennie Rijpma was dit zeker het geval, maar Rob ontkent met klem. Hij sleepte net aan de winst in de wacht. “Het leven is hard. Er zijn altijd nog andere programma's, ik hoop dat we Rennie terug gaan zien in Expeditie Robinson.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Rob Goossens in De Slimste Mens: "Iedereen heeft lange tenen" Bekijk deze video » Rob Goossens andere look bij De Slimste Mens: "Kijkers dachten dat ik permanent had" Bekijk deze video »
TV :
Rob Goossens ontkent tijdrekken in De slimste mens: ‘Het leven is hard’ (video)

Actuele video's

Meer actuele video's