Hélène en Anouk in Het Jachtseizoen: 'We zijn ze aan het vernederen'

Hélène en Anouk in Het Jachtseizoen: 'We zijn ze aan het vernederen'

In Het Jachtseizoen lopen de spanningen hoog op. Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk zijn al in de haven en de mannen van StukTV zijn nog onderweg. "We zijn ze echt aan het vernederen", aldus Anouk. De dames stappen in een boot om te vluchten, maar de jagers verzinnen een list...

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hieronder.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Hélène en Anouk in <em>Het Jachtseizoen</em>: 'We zijn ze aan het vernederen' In Het Jachtseizoen lopen de spanningen hoog op. Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk zijn al in de haven en de mannen van StukTV zijn nog onderweg. "We zijn ze echt aan het vernederen", aldus Anouk. De dames stappen in een boot om te vluchten, maar de jagers verzinnen een list... Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hieronder. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bootachtervolging in Het Jachtseizoen: weten Jan en Sander te ontkomen? (video) Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? De Verhulstjes proosten op hun spectaculaire ontspanning Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV