Finale De Hollandse Nieuwe: Pascal Redeker zingt Jij bent 't leven voor mij

Finale De Hollandse Nieuwe: Pascal Redeker zingt Jij bent 't leven voor mij

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 16 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

In de grote finale van De Hollandse Nieuwe liet Pascal Redeker nog een keer horen wat hij vocaal in huis had aan de kijkers en juryleden Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Samantha Steenwijk en René Froger. De volkszanger stond op het podium met Jij bent 't leven voor mij.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Finale <em>De Hollandse Nieuwe</em>: Pascal Redeker zingt <em>Jij bent 't leven voor mij</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 16 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. In de grote finale van De Hollandse Nieuwe liet Pascal Redeker nog een keer horen wat hij vocaal in huis had aan de kijkers en juryleden Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Samantha Steenwijk en René Froger. De volkszanger stond op het podium met Jij bent 't leven voor mij. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's