De Hollandse Nieuwe: wie wordt dé volkszanger van Nederland? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Hollandse Nieuwe: wie wordt dé volkszanger van Nederland? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Hollandse Nieuwe: wie wordt dé volkszanger van Nederland? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een aantal spannende weken is het vanavond tijd voor de finale van De Hollandse Nieuwe. In dit programma werd de afgelopen tijd gezocht naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. Maar wie gaat er met de winst vandoor? De ToppersNa een aantal spannende weken vindt de finale plaats op een plek waar échte volkszangers thuishoren en die niet onderdoet voor een feestkroeg. De prijs die de winnaar te wachten staat, bestaat onder meer uit een gastoptreden tijdens Toppers in Concert op 18 en 19 november in de Johan Cruijff ArenA en een singlerelease met videoclip. DuetIn de eindstrijd nemen vier finalisten het tegen elkaar op. Ze moeten nog één keer de sterren van de hemel zingen om de felbegeerde titel binnen te slepen. In de finale staat ook iets bijzonders op het programma: een duet met de juryleden. Het levert prachtige vertolkingen van bekende nummers op, maar wie grijpt de bokaal? :[broadcast:videos](ids:"469375,469374" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na een aantal spannende weken is het vanavond tijd voor de finale van De Hollandse Nieuwe. In dit programma werd de afgelopen tijd gezocht naar dé nieuwe volkszanger van Nederland. Maar wie gaat er met de winst vandoor?

De Toppers
Na een aantal spannende weken vindt de finale plaats op een plek waar échte volkszangers thuishoren en die niet onderdoet voor een feestkroeg. De prijs die de winnaar te wachten staat, bestaat onder meer uit een gastoptreden tijdens Toppers in Concert op 18 en 19 november in de Johan Cruijff ArenA en een singlerelease met videoclip.

Duet
In de eindstrijd nemen vier finalisten het tegen elkaar op. Ze moeten nog één keer de sterren van de hemel zingen om de felbegeerde titel binnen te slepen. In de finale staat ook iets bijzonders op het programma: een duet met de juryleden. Het levert prachtige vertolkingen van bekende nummers op, maar wie grijpt de bokaal?

:[broadcast:videos](ids:"469375,469374" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's