NOS EK Voetbal , Zwitserland - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal , Zwitserland - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond staat de derde en laatste groepswedstrijd voor Nederland op het EK op het programma. Zwitserland is de tegenstander. Het duel is vanaf 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. LaatsteOp basis van het aantal gescoorde doelpunten staat Zwitserland na twee wedstrijden op de laatste plaats in Groep C. In hun eerste wedstrijden kwamen de Zwitsers binnen vijf minuten op een 0-2 voorsprong tegen Portugal, maar dat bleek niet genoeg: in de tweede helft kwamen de Portugezen nog langszij. Het tweede duel werd met 2-1 verloren van Zweden. TegenvallersDe Oranjeleeuwinnen hebben al een aantal tegenvallers moeten verwerken. Niet op het veld, want met een 1-1 gelijkspel tegen Zweden en een 3-2 zege op Portugal gaat het nog best aardig, maar vooral in de spelersgroep. Sari van Veenendaal en Aniek Nouwen vielen in de eerste wedstrijd uit met een blessure en sterspelers Jackie Groenen en Vivianne Miedema werden positief getest op corona. Met welk elftal treedt Mark Parsons vanavond aan? :[broadcast:videos](ids:"470627,469008" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Zondag 17 juli 2022 om 18:52

Vanavond staat de derde en laatste groepswedstrijd voor Nederland op het EK op het programma. Zwitserland is de tegenstander. Het duel is vanaf 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Laatste
Op basis van het aantal gescoorde doelpunten staat Zwitserland na twee wedstrijden op de laatste plaats in Groep C. In hun eerste wedstrijden kwamen de Zwitsers binnen vijf minuten op een 0-2 voorsprong tegen Portugal, maar dat bleek niet genoeg: in de tweede helft kwamen de Portugezen nog langszij. Het tweede duel werd met 2-1 verloren van Zweden.

Tegenvallers
De Oranjeleeuwinnen hebben al een aantal tegenvallers moeten verwerken. Niet op het veld, want met een 1-1 gelijkspel tegen Zweden en een 3-2 zege op Portugal gaat het nog best aardig, maar vooral in de spelersgroep. Sari van Veenendaal en Aniek Nouwen vielen in de eerste wedstrijd uit met een blessure en sterspelers Jackie Groenen en Vivianne Miedema werden positief getest op corona. Met welk elftal treedt Mark Parsons vanavond aan?

:[broadcast:videos](ids:"470627,469008" title:"Bekijk ook")