Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma: Yentl en De Boer

Klassiekers met Kleinsma: Yentl en De Boer In de voorlaatste aflevering van Klassiekers met Kleinsma is het muzikale cabaretduo Yentl Schieman en Christine de Boer te gast bij Simone Kleinsma. Samen duiken ze in de muzikale schatkamer en de aflevering wordt meteen groots afgetrapt met 'De laatste dans' van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. KinderliedjesDe Vliegende Panters en musical Phantom of the Opera blijken voor Yent en Christine zeer bepalend te zijn geweest in hun loopbaan. En ze uiten hun bewondering voor Spinvis door een bijzondere uitvoering van zijn nummer 'Ik wil alleen maar zwemmen' ten gehore te brengen. Waar halen zij hun inspiratie vandaan en wat vinden ze interessant aan kinderliedjes? AfspraakZe leggen uit hoe een liedje bij hen begint en of ze tegen kritiek van elkaar kunnen. Toen de dames besloten om als duo verder te gaan, maakten ze een bijzondere afspraak. Welke? Antwoorden op deze en andere vragen komen aan bod in een uitgebreid, intiem gesprek met Simone Kleinsma. Andere namen die in deze aflevering de revue passeren: Drs. P, Peter van Rooijen en Typhoon. :[broadcast:videos](ids:"469617,467660" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In de voorlaatste aflevering van Klassiekers met Kleinsma is het muzikale cabaretduo Yentl Schieman en Christine de Boer te gast bij Simone Kleinsma. Samen duiken ze in de muzikale schatkamer en de aflevering wordt meteen groots afgetrapt met 'De laatste dans' van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Kinderliedjes
De Vliegende Panters en musical Phantom of the Opera blijken voor Yent en Christine zeer bepalend te zijn geweest in hun loopbaan. En ze uiten hun bewondering voor Spinvis door een bijzondere uitvoering van zijn nummer 'Ik wil alleen maar zwemmen' ten gehore te brengen. Waar halen zij hun inspiratie vandaan en wat vinden ze interessant aan kinderliedjes?

Afspraak
Ze leggen uit hoe een liedje bij hen begint en of ze tegen kritiek van elkaar kunnen. Toen de dames besloten om als duo verder te gaan, maakten ze een bijzondere afspraak. Welke? Antwoorden op deze en andere vragen komen aan bod in een uitgebreid, intiem gesprek met Simone Kleinsma. Andere namen die in deze aflevering de revue passeren: Drs. P, Peter van Rooijen en Typhoon.

:[broadcast:videos](ids:"469617,467660" title:"Bekijk ook")Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV