Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Klassiekers met Kleinsma: Yentl en De Boer

Klassiekers met Kleinsma gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de voorlaatste aflevering van Klassiekers met Kleinsma is het muzikale cabaretduo Yentl Schieman en Christine de Boer te gast bij Simone Kleinsma. Samen duiken ze in de muzikale schatkamer en de aflevering wordt meteen groots afgetrapt met 'De laatste dans' van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Alle fragmenten uit deze uitzending Klassiekers met Kleinsma: Yentl & de Boer en Simone Kleinsma zingen De laatste dans Bekijk deze video » Christine (Yentl & de Boer) in Klassiekers met Kleinsma: ‘Ik lijk een emotioneel wrak’ Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: Yentl & de Boer zingen Ik wil alleen maar zwemmen Bekijk deze video » KinderliedjesDe Vliegende Panters en musical Phantom of the Opera blijken voor Yent en Christine zeer bepalend te zijn geweest in hun loopbaan. En ze uiten hun bewondering voor Spinvis door een bijzondere uitvoering van zijn nummer 'Ik wil alleen maar zwemmen' ten gehore te brengen. Waar halen zij hun inspiratie vandaan en wat vinden ze interessant aan kinderliedjes? AfspraakZe leggen uit hoe een liedje bij hen begint en of ze tegen kritiek van elkaar kunnen. Toen de dames besloten om als duo verder te gaan, maakten ze een bijzondere afspraak. Welke? Antwoorden op deze en andere vragen komen aan bod in een uitgebreid, intiem gesprek met Simone Kleinsma. Andere namen die in deze aflevering de revue passeren: Drs. P, Peter van Rooijen en Typhoon. Bekijk ook Klassiekers met Kleinsma: Simone Kleinsma en Edsilia Rombley met 'De dingen waar ik zo van hou' Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: Simone Kleinsma en Lenny Kuhr zingen 'Zo vrolijk' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de voorlaatste aflevering van Klassiekers met Kleinsma is het muzikale cabaretduo Yentl Schieman en Christine de Boer te gast bij Simone Kleinsma. Samen duiken ze in de muzikale schatkamer en de aflevering wordt meteen groots afgetrapt met 'De laatste dans' van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Kinderliedjes
De Vliegende Panters en musical Phantom of the Opera blijken voor Yent en Christine zeer bepalend te zijn geweest in hun loopbaan. En ze uiten hun bewondering voor Spinvis door een bijzondere uitvoering van zijn nummer 'Ik wil alleen maar zwemmen' ten gehore te brengen. Waar halen zij hun inspiratie vandaan en wat vinden ze interessant aan kinderliedjes?

Afspraak
Ze leggen uit hoe een liedje bij hen begint en of ze tegen kritiek van elkaar kunnen. Toen de dames besloten om als duo verder te gaan, maakten ze een bijzondere afspraak. Welke? Antwoorden op deze en andere vragen komen aan bod in een uitgebreid, intiem gesprek met Simone Kleinsma. Andere namen die in deze aflevering de revue passeren: Drs. P, Peter van Rooijen en Typhoon.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klassiekers met Kleinsma


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV