Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes Wereldsteden: Londen

Reizen Waes Wereldsteden: Londen In de tweede aflevering van Reizen Waes Wereldsteden bezoekt Tom Waes een stad die veel Nederlanders ook wel zullen kennen: Londen, de hoofdstad van Engeland. Tom probeert ons de verschillende gezichten van Londen te laten zien. Voetbal en royalsBij Londen denken we aan de talloze voetbalclubs die zich er bevinden, maar ook aan Buckingham Palace, Hyde Park, de London Eye, het Palace of Westminster en natuurlijk de symbolen van de stad: de Big Ben en de Tower Bridge. Met meer dan negen miljoen inwoners is Londen de grootste stad van West-Europa, nog groter dan Parijs dus. AantrekkingskrachtLonden heeft een enorme aantrekkingskracht op mensen vanuit de hele wereld. De ideale speeltuin dus voor Tom, die op zoek gaat naar de verschillende gezichten van deze stad. Zo belandt Waes ondermeer op een cursus 'English manners' en bij de grootste fan van de Britse royals. Tom beleeft ook een unieke avond in de Jamaicaanse wijk Brixton en bij 'bare knuckle boxers' in Oost-Londen. :[broadcast:videos](ids:"467804" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Reizen Waes Wereldsteden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de tweede aflevering van Reizen Waes Wereldsteden bezoekt Tom Waes een stad die veel Nederlanders ook wel zullen kennen: Londen, de hoofdstad van Engeland. Tom probeert ons de verschillende gezichten van Londen te laten zien.

Voetbal en royals
Bij Londen denken we aan de talloze voetbalclubs die zich er bevinden, maar ook aan Buckingham Palace, Hyde Park, de London Eye, het Palace of Westminster en natuurlijk de symbolen van de stad: de Big Ben en de Tower Bridge. Met meer dan negen miljoen inwoners is Londen de grootste stad van West-Europa, nog groter dan Parijs dus.

Aantrekkingskracht
Londen heeft een enorme aantrekkingskracht op mensen vanuit de hele wereld. De ideale speeltuin dus voor Tom, die op zoek gaat naar de verschillende gezichten van deze stad. Zo belandt Waes ondermeer op een cursus 'English manners' en bij de grootste fan van de Britse royals. Tom beleeft ook een unieke avond in de Jamaicaanse wijk Brixton en bij 'bare knuckle boxers' in Oost-Londen.

:[broadcast:videos](ids:"467804" title:"Bekijk ook")Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV