René Froger: ‘Lage kijkcijfers De Hollandse Nieuwe niet alleen door Danny de Munk’

René Froger: ‘Lage kijkcijfers De Hollandse Nieuwe niet alleen door Danny de Munk’

Zondag 17 juli 2022 om 11:53

Zaterdag kon je kijken naar de grote finale van De Hollandse Nieuwe, een zangwedstrijd voor volkszangers. René Froger zat in de jury en vond het ‘een van de allerleukste dingen’ die hij de afgelopen jaren heeft gedaan. De Telegraaf-verslaggever vraagt wat hij vindt van de 'tegenvallende' kijkcijfers van De Hollandse Nieuwe, en of dat komt door de ophef van afgelopen tijd rond medejuryleden.

Lees verder onder de video.

René Froger: ‘Lage kijkcijfers <em>De Hollandse Nieuwe</em> niet alleen door Danny de Munk’ Zaterdag kon je kijken naar de grote finale van De Hollandse Nieuwe, een zangwedstrijd voor volkszangers. René Froger zat in de jury en vond het ‘een van de allerleukste dingen’ die hij de afgelopen jaren heeft gedaan. De Telegraaf-verslaggever vraagt wat hij vindt van de 'tegenvallende' kijkcijfers van De Hollandse Nieuwe, en of dat komt door de ophef van afgelopen tijd rond medejuryleden. Lees verder onder de video. ‘Programma heeft zo veel ingrediënten’Zo was jurylid Samantha Steenwijk in opspraak vanwege dieetpillen, Danny de Munk gaf toe dat hij vreemdging en heeft een aanklacht aan zijn broek hangen voor verkrachting. Froger denkt niet dat kijkers daardoor afhaken. “Weet je wat het is, ik denk dat het zo veel ingrediënten heeft, daar kan het nooit alleen maar aan liggen. Het is een fantastisch programma, dat mag je niet vergeten.” Bekijk de video van de Telegraaf hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Danny de Munk spreekt duidelijke taal over affaire: "Was altijd met wederzijdse instemming" Bekijk deze video » De Hollandse Nieuwe: Danny de Munk zingt Droomland met Jeffrey Kuipers Bekijk deze video »
TV :
René Froger: ‘Lage kijkcijfers De Hollandse Nieuwe niet alleen door Danny de Munk’

‘Programma heeft zo veel ingrediënten’
Zo was jurylid Samantha Steenwijk in opspraak vanwege dieetpillen, Danny de Munk gaf toe dat hij vreemdging en heeft een aanklacht aan zijn broek hangen voor verkrachting. Froger denkt niet dat kijkers daardoor afhaken. “Weet je wat het is, ik denk dat het zo veel ingrediënten heeft, daar kan het nooit alleen maar aan liggen. Het is een fantastisch programma, dat mag je niet vergeten.”

Bekijk de video van de Telegraaf hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's