Samenvatting Denemarken - Spanje (EK vrouwenvoetbal)

Samenvatting Denemarken - Spanje (EK vrouwenvoetbal)

Zondag 17 juli 2022 om 10:55

Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv.

De Deense voetbalvrouwen moesten zaterdagavond winnen om door te gaan naar de kwartfinale van het EK Voetbal. De voetbalsters speelden tegen Spanje en gelijkspel was niet genoeg. Maar de Spaanse dames waren te sterk voor de Denen, ze wonnen met 0 - 1. Spanje gaat samen met Duitsland door in groep B, de Spaanse vrouwen treffen in de volgende ronde Engeland van bondscoach Sarina Wiegman.

Bekijk de samenvatting van Denemarken - Spanje (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken.

Samenvatting <em>Denemarken - Spanje</em> (EK vrouwenvoetbal) Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv. De Deense voetbalvrouwen moesten zaterdagavond winnen om door te gaan naar de kwartfinale van het EK Voetbal. De voetbalsters speelden tegen Spanje en gelijkspel was niet genoeg. Maar de Spaanse dames waren te sterk voor de Denen, ze wonnen met 0 - 1. Spanje gaat samen met Duitsland door in groep B, de Spaanse vrouwen treffen in de volgende ronde Engeland van bondscoach Sarina Wiegman. Bekijk de samenvatting van Denemarken - Spanje (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken. Oranje Leeuwinnen zijn klaar voor wedstrijd tegen Zwitserland (EK Vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Finland - Duitsland (EK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Denemarken - Spanje (EK vrouwenvoetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's