Helden blikken terug in nieuwe beelden Avengers: Endgame

Helden blikken terug in nieuwe beelden Avengers: Endgame

Helden blikken terug in nieuwe beelden <em>Avengers: Endgame</em> Met nog een maand voor Avengers: Endgame in de bioscopen gedraait gaat worden, weten we nog weinig over de film. Echt 'nieuwe' scenes en clues krijgen we nauwelijks, maar de marketing voor de film draait wel door. Dat kunnen we ook zien in deze tv spot, waarin de helden terugblikken op de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War. Bekijk de laatste tv-spot Rouw om verloren helden in nieuwe Avengers: Endgame tv-spot Bekijk deze video » In de 'featurette' zien we hoe de acteurs Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Hemsworth (Thor) zich klaarmaken voor het spektakelstuk van de MCU Infinity Saga. Marvel-baas Kevin Feige komt ook weer aan het woord. Zij heeft verder weinig te melden, maar het enthousiasme spat er van af. Deze featurette is voor de fans voornamelijk een startpunt. Misschien dat we vanaf nu nog wat meer gaan zien van de meest gehypte film van 2019! De kaarten voor Avengers: Endgame zijn nog niet in de verkoop. Volg Gids.tv voor het laatste Marvel nieuws.
Trailer :
Helden blikken terug in nieuwe beelden Avengers: Endgame

Met nog een maand voor Avengers: Endgame in de bioscopen gedraait gaat worden, weten we nog weinig over de film. Echt 'nieuwe' scenes en clues krijgen we nauwelijks, maar de marketing voor de film draait wel door. Dat kunnen we ook zien in deze tv spot, waarin de helden terugblikken op de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War.

In de 'featurette' zien we hoe de acteurs Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Hemsworth (Thor) zich klaarmaken voor het spektakelstuk van de MCU Infinity Saga. Marvel-baas Kevin Feige komt ook weer aan het woord. Zij heeft verder weinig te melden, maar het enthousiasme spat er van af.

Deze featurette is voor de fans voornamelijk een startpunt. Misschien dat we vanaf nu nog wat meer gaan zien van de meest gehypte film van 2019!

De kaarten voor Avengers: Endgame zijn nog niet in de verkoop. Volg Gids.tv voor het laatste Marvel nieuws.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Helden blikken terug in nieuwe beelden Avengers: Endgame of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV