Ik Weet Er Alles Van! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik Weet Er Alles Van! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik Weet Er Alles Van! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de VIPS-editie van vorige week is vanaf vanavond het 'reguliere' seizoen van Ik weet er alles van! terug op RTL 4. Ruben Nicolai ontvangt spelers die allemaal héél veel weten van een specifiek onderwerp. Zij proberen zo veel mogelijk geld voor zichzelf bij elkaar te spelen. RondesIn elke aflevering van Ik weet er alles van! nemen zes spelers het tegen elkaar op. Zij hebben allemaal hun eigen specialisme, maar in de eerste ronde moeten ze met de billen bloot: hoeveel weten ze van de andere categorieën? Er komen namelijk zes vragen voorbij, die allemaal te maken hebben met het specialisme van één speler. Degene met de meeste antwoorden neemt naast Ruben Nicolai plaats. Geld verdienenVervolgens worden diverse plaatjesrondes gespeeld. Daarin kan de spotspeler naast Nicolai bepalen of hij of zij zelf probeert zoveel mogelijk plaatjes te raden, of dat de vraag wordt overgelaten aan een tegenspeler. Met deze vragen kunnen ze geld verdienen. In de laatste ronde stelt Nicolai zeven vragen: twee over het specialisme van de spotspeler en één over de andere specialismes. Tot slot kan de spotspeler kiezen van welke spelers hij of zij geld wil proberen 'af te pakken'. :[broadcast:videos](ids:"469716,468988" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Ik Weet Er Alles Van! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Na de VIPS-editie van vorige week is vanaf vanavond het 'reguliere' seizoen van Ik weet er alles van! terug op RTL 4. Ruben Nicolai ontvangt spelers die allemaal héél veel weten van een specifiek onderwerp. Zij proberen zo veel mogelijk geld voor zichzelf bij elkaar te spelen.

Rondes
In elke aflevering van Ik weet er alles van! nemen zes spelers het tegen elkaar op. Zij hebben allemaal hun eigen specialisme, maar in de eerste ronde moeten ze met de billen bloot: hoeveel weten ze van de andere categorieën? Er komen namelijk zes vragen voorbij, die allemaal te maken hebben met het specialisme van één speler. Degene met de meeste antwoorden neemt naast Ruben Nicolai plaats.

Geld verdienen
Vervolgens worden diverse plaatjesrondes gespeeld. Daarin kan de spotspeler naast Nicolai bepalen of hij of zij zelf probeert zoveel mogelijk plaatjes te raden, of dat de vraag wordt overgelaten aan een tegenspeler. Met deze vragen kunnen ze geld verdienen. In de laatste ronde stelt Nicolai zeven vragen: twee over het specialisme van de spotspeler en één over de andere specialismes. Tot slot kan de spotspeler kiezen van welke spelers hij of zij geld wil proberen 'af te pakken'.

:[broadcast:videos](ids:"469716,468988" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's