Weerbericht maandag: zó warm wordt het (video)

Weerbericht maandag: zó warm wordt het (video)

Het wordt maandag warm, zeer warm. Weerman Robert de Vries vertelt: 'De temperaturen gaan vanochtend rap omhoog en op veel plaatsen komen we al snel boven de 20 graden uit. In de loop van de ochtend is het zelfs al zomers warm in het zuiden van Limburg.'

35 graden
Maar dan moet de echte hitte nog komen: 'Op uitgebreide schaal wordt het tropisch met misschien in het zuidwesten wel 35 graden.' Dinsdag wordt het overigens nóg warmer.

Bekijk het hele weerbericht van Weer.nl hieronder

Weerbericht <em>maandag</em>: zó warm wordt het (video) Het wordt maandag warm, zeer warm. Weerman Robert de Vries vertelt: 'De temperaturen gaan vanochtend rap omhoog en op veel plaatsen komen we al snel boven de 20 graden uit. In de loop van de ochtend is het zelfs al zomers warm in het zuiden van Limburg.' 35 gradenMaar dan moet de echte hitte nog komen: 'Op uitgebreide schaal wordt het tropisch met misschien in het zuidwesten wel 35 graden.' Dinsdag wordt het overigens nóg warmer. Bekijk het hele weerbericht van Weer.nl hieronder Bekijk ook Weer in juli: welke tropische temperaturen kunnen we verwachten? Bekijk deze video » Vierdaagse wordt driedaagse: dit doe je om de warmte vol te houden Bekijk deze video » Video: zo houd je de hitte uit je huis, 'Gordijnen dicht helpt maar beetje' Bekijk deze video »
Weer :
Weerbericht maandag: zó warm wordt het (video)

Actuele video's

Meer actuele video's