Shownieuws: Ernst Daniel Smid succesvol geopereerd aan zijn hersenen

Shownieuws: Ernst Daniel Smid succesvol geopereerd aan zijn hersenen

Ernst Daniel Smid is succesvol geopereerd, zo heeft zijn vriendin laten weten aan Shownieuws. De operazanger heeft de ziekte van Parkinson en heeft daarom besloten om onder het mes te gaan. Het was een risicovolle operatie aan zijn hersenen waarbij elektroden en een neurostimulator worden geplaatst, maar alles is goed gegaan. De komende tijd is echter cruciaal, dan zal duidelijk worden of de operatie het gewenste effect heeft en of bijvoorbeeld het trillen minder wordt.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: Ernst Daniel Smid succesvol geopereerd aan zijn hersenen Ernst Daniel Smid is succesvol geopereerd, zo heeft zijn vriendin laten weten aan Shownieuws. De operazanger heeft de ziekte van Parkinson en heeft daarom besloten om onder het mes te gaan. Het was een risicovolle operatie aan zijn hersenen waarbij elektroden en een neurostimulator worden geplaatst, maar alles is goed gegaan. De komende tijd is echter cruciaal, dan zal duidelijk worden of de operatie het gewenste effect heeft en of bijvoorbeeld het trillen minder wordt. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Emoties lopen hoog op bij afscheidsconcert Rob de Nijs: "Gaat me echt aan het hart" Bekijk deze video » Ernst Daniël Smid moet heftige hersenoperatie ondergaan: "Heel zeldzaam" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's