Jos gemist? Jos wordt raar aangekeken als hij bed wil kopen voor stiefdochter

Jos gemist? Jos wordt raar aangekeken als hij bed wil kopen voor stiefdochter

In de serie Jos ontstaat er nogal een ongemakkelijke situatie in een beddenzaak. Jos wil een bed komen voor Rianne, de dochter van zijn vriendin Esther. Maar de verkoper is nogal achterdochtig als de puber stennis maakt en roept dat ze niet bij hem wil slapen. “Wat is uw relatie precies met Rianne, als ik vragen mag?”

Bekijk het fragment van Jos hieronder.

De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jos</em> gemist? Jos wordt raar aangekeken als hij bed wil kopen voor stiefdochter In de serie Jos ontstaat er nogal een ongemakkelijke situatie in een beddenzaak. Jos wil een bed komen voor Rianne, de dochter van zijn vriendin Esther. Maar de verkoper is nogal achterdochtig als de puber stennis maakt en roept dat ze niet bij hem wil slapen. “Wat is uw relatie precies met Rianne, als ik vragen mag?” Bekijk het fragment van Jos hieronder. De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv. Jos onthult per ongeluk groot geheim van ex-vrouw op feest van dochter Bekijk deze video » Jos gemist? Jos wil actie opzetten om albino’s in Afrika te helpen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV