B&B Vol liefde: Simone en Martijn doen samen een ‘intieme’ yogasessie

B&B Vol liefde: Simone en Martijn doen samen een ‘intieme’ yogasessie

Maandag 18 juli 2022 om 14:00

In B&B Vol liefde gaat Simone er helemaal voor, ze is ervan overtuigd dat B&B-eigenaar Martijn haar match. Ze doen samen een yogasessie en dat bevalt de singles goed. “Zij was zichzelf, ik ging erin mee”, vertelt Martijn. “Het was ook intiem, zeker als je het 1-op-1 doet. Ik denk: dit is wel spannend. Maar het ging goed, maar het voelde niet geforceerd of ongemakkelijk.”

Bekijk de beelden van B&B Vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B Vol liefde</em>: Simone en Martijn doen samen een ‘intieme’ yogasessie In B&B Vol liefde gaat Simone er helemaal voor, ze is ervan overtuigd dat B&B-eigenaar Martijn haar match. Ze doen samen een yogasessie en dat bevalt de singles goed. “Zij was zichzelf, ik ging erin mee”, vertelt Martijn. “Het was ook intiem, zeker als je het 1-op-1 doet. Ik denk: dit is wel spannend. Maar het ging goed, maar het voelde niet geforceerd of ongemakkelijk.” Bekijk de beelden van B&B Vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Jacob wil na drama B&B Vol liefde aan tafel met dames: ‘Ze wilden me kapotmaken’ Bekijk deze video » Maandag in B&B Vol Liefde: Petra vindt kroeg van Hans maar sfeerloos Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol liefde: Simone en Martijn doen samen een ‘intieme’ yogasessie

Actuele video's

Meer actuele video's