Het beste antwoord: Loes denkt dat wolkenkrabber in Rotterdam 52 kilometer hoog is

Het beste antwoord: Loes denkt dat wolkenkrabber in Rotterdam 52 kilometer hoog is

In de spelshow Het beste antwoord is het de vraag hoeveel meter hoog de wolkenkrabber De Zalmhaven I in Rotterdam is. Kandidaat Loes vindt het een lastige vraag, uiteindelijk denkt ze dat deze toren meer dan 52 kilometer hoog is. “Gokje.”

Bekijk het fragment van Het beste antwoord hieronder.

De kennisquiz Het beste antwoord is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het beste antwoord terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het beste antwoord</em>: Loes denkt dat wolkenkrabber in Rotterdam 52 kilometer hoog is In de spelshow Het beste antwoord is het de vraag hoeveel meter hoog de wolkenkrabber De Zalmhaven I in Rotterdam is. Kandidaat Loes vindt het een lastige vraag, uiteindelijk denkt ze dat deze toren meer dan 52 kilometer hoog is. “Gokje.” Bekijk het fragment van Het beste antwoord hieronder. De kennisquiz Het beste antwoord is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het beste antwoord terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Nieuw seizoen Ik Weet Er Alles Van! VIPS vanaf 11 juli: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » De slimste mens seizoen 20 start maandag: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV