Christine (Yentl & de Boer) in Klassiekers met Kleinsma: ‘Ik lijk een emotioneel wrak’

Christine (Yentl & de Boer) in Klassiekers met Kleinsma: ‘Ik lijk een emotioneel wrak’

Maandag 18 juli 2022 om 16:09

In Klassiekers met Kleinsma zingen de dames van Yentl & de Boer samen met Simone Kleinsma het nummer De laatste dans uit de musical Foxtrot. Christine wordt emotioneel als ze vertelt wat het liedje voor haar betekent. Ze vindt het ook fantastisch om het met Kleinsma te zingen. “Nu lijk ik een emotioneel wrak. Ik ben niet zwanger”, aldus Christine. “Maar deze muziek en deze tekst die doet het altijd weer. Dat bouwt en lijkt allemaal zo simpel maar elk stukje is anders en alles snijdt echt je hart in ofzo.”

Bekijk het fragment uit Klassiekers met Kleinsma hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.

Christine (Yentl &amp; de Boer) in <em>Klassiekers met Kleinsma</em>: ‘Ik lijk een emotioneel wrak’ In Klassiekers met Kleinsma zingen de dames van Yentl & de Boer samen met Simone Kleinsma het nummer De laatste dans uit de musical Foxtrot. Christine wordt emotioneel als ze vertelt wat het liedje voor haar betekent. Ze vindt het ook fantastisch om het met Kleinsma te zingen. “Nu lijk ik een emotioneel wrak. Ik ben niet zwanger”, aldus Christine. “Maar deze muziek en deze tekst die doet het altijd weer. Dat bouwt en lijkt allemaal zo simpel maar elk stukje is anders en alles snijdt echt je hart in ofzo.” Bekijk het fragment uit Klassiekers met Kleinsma hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv. Klassiekers met Kleinsma: Simone Kleinsma en Lenny Kuhr zingen 'Zo vrolijk' Bekijk deze video » Klassiekers met Kleinsma: Yentl & de Boer en Simone Kleinsma zingen De laatste dans Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's