Boeren, bijbels en beauties gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boeren, bijbels en beauties gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boeren, bijbels en beauties gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na Urk! volgen we in de nieuwe realityserie Boeren, bijbels en beauties opnieuw een spraakmakend Nederlands dorp met een hele eigen cultuur: Spakenburg. In het kielzog van een aantal bekende Spakenburgers maken we kennis met het dorp. VoetbalSpakenburg is het dorp van boeren en van marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers, maar ook van een 'rode' en een 'blauwe' voetbalclub, waar uiterlijk vertoon hand in hand gaat met noeste arbeid. Een woonplaats waar inwoners een nuchtere kijk en een gezonde dosis zelfspot hebben. KoeiendansIn de eerste aflevering van Boeren, bijbels en beauties staat Spakenburg meteen op zijn kop, want op de zorgboerderij van Menno en Jolanda is het tijd voor de koeiendans. Ook diverse andere dorpsgenoten hebben bijzondere activiteiten op de planning staan; zo stofzuigt Dirk-Geert zelfs zijn achtertuin en de modebewuste kapsters Gretia en Jeannette zorgen dat het dorp er pico bello bijloopt. :[broadcast:videos](ids:"470280,466106" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Na Urk! volgen we in de nieuwe realityserie Boeren, bijbels en beauties opnieuw een spraakmakend Nederlands dorp met een hele eigen cultuur: Spakenburg. In het kielzog van een aantal bekende Spakenburgers maken we kennis met het dorp.

Voetbal
Spakenburg is het dorp van boeren en van marktkoopmannen, van zeer gelovigen en iets minder gedisciplineerde kerkgangers, maar ook van een 'rode' en een 'blauwe' voetbalclub, waar uiterlijk vertoon hand in hand gaat met noeste arbeid. Een woonplaats waar inwoners een nuchtere kijk en een gezonde dosis zelfspot hebben.

Koeiendans
In de eerste aflevering van Boeren, bijbels en beauties staat Spakenburg meteen op zijn kop, want op de zorgboerderij van Menno en Jolanda is het tijd voor de koeiendans. Ook diverse andere dorpsgenoten hebben bijzondere activiteiten op de planning staan; zo stofzuigt Dirk-Geert zelfs zijn achtertuin en de modebewuste kapsters Gretia en Jeannette zorgen dat het dorp er pico bello bijloopt.

:[broadcast:videos](ids:"470280,466106" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV