Het gevoel van de Vierdaagse gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het gevoel van de Vierdaagse gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het gevoel van de Vierdaagse gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na twee jaar afwezigheid - ook de Nijmeegse Vierdaagse werd afgelast vanwege de coronacrisis - is de beroemdste wandeltocht van Nederland weer terug. Dat betekent ook dat het tv-programma Het gevoel van de Vierdaagse deze week weer te zien is op NPO 1. TropischDinsdag 19 juli gaat de Nijmeegse Vierdaagse onder tropische omstandigheden van start. In de omgeving van Nijmegen worden temperaturen van zo'n 36 graden verwacht. Het betekent dat zowel de wandelaars als de hulpverleners langs de route op hun hoede moeten zijn voor de gevolgen van de hitte. ReportagesDit jaar geven Sosha Duysker en Tim Hogenbosch naast journalist Fons de Poel een gezicht aan de Nijmeegse Vierdaagse. Journalistieke notities, sferische reportages en portretten. Met een lach en een traan zullen de presentatoren vanuit verschillende invalshoeken het festijn belichten. :[broadcast:videos](ids:"470545,454450" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Dinsdag 19 juli 2022 om 21:22

Na twee jaar afwezigheid - ook de Nijmeegse Vierdaagse werd afgelast vanwege de coronacrisis - is de beroemdste wandeltocht van Nederland weer terug. Dat betekent ook dat het tv-programma Het gevoel van de Vierdaagse deze week weer te zien is op NPO 1.

Tropisch
Dinsdag 19 juli gaat de Nijmeegse Vierdaagse onder tropische omstandigheden van start. In de omgeving van Nijmegen worden temperaturen van zo'n 36 graden verwacht. Het betekent dat zowel de wandelaars als de hulpverleners langs de route op hun hoede moeten zijn voor de gevolgen van de hitte.

Reportages
Dit jaar geven Sosha Duysker en Tim Hogenbosch naast journalist Fons de Poel een gezicht aan de Nijmeegse Vierdaagse. Journalistieke notities, sferische reportages en portretten. Met een lach en een traan zullen de presentatoren vanuit verschillende invalshoeken het festijn belichten.

:[broadcast:videos](ids:"470545,454450" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's