Kijken: Rick Engelkes vertelt zijn kant van het 'coronasteun' verhaal bij RENZE

Kijken: Rick Engelkes vertelt zijn kant van het 'coronasteun' verhaal bij RENZE

Theatermaker en acteur Rick Engelkes ligt de laatste tijd flink onder vuur doordat hij beschuldigd wordt van het onterecht ontvangen van coronasteun. Hij doet zijn kant van het verhaal aan tafel bij Renze Klamer.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van maandag 18 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Kijken: <em>Rick Engelkes</em> vertelt zijn kant van het 'coronasteun' verhaal bij <em>RENZE</em> Theatermaker en acteur Rick Engelkes ligt de laatste tijd flink onder vuur doordat hij beschuldigd wordt van het onterecht ontvangen van coronasteun. Hij doet zijn kant van het verhaal aan tafel bij Renze Klamer. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van maandag 18 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Palen in de grondEngelkens zegt dat een aantal zaken die worden gesteld absoluut niet waar zijn. Er is volgens Engelkens namelijk gewoon een voorstelling: "Het idee is acht jaar geleden ontstaan. Vier jaar geleden zijn we begonnen met de vergunning. We hebben 230 palen in de grond geslagen, een enorm team opgetakelt en toen kwam Corona. We zijn door blijven investeren en ontwikkelen. We zouden in september de presentatie hebben." Bekijk ook Albert Verlinde over coronasteun Rick Engelkes: "Vreemd dat hij niks had" Bekijk deze video » Rick Engelkes over ‘onterechte coronasteun’ 4,3 miljoen voor musical Willem van Oranje Bekijk deze video » Contracten"We hebben in september gezegd: we moeten even pas op de plaats maken. Maar we zijn daarna wel doorgegaan", zegt Engelkes. Volgens Klamer was er geen acteur met een contract, maar Engelkens zegt van wel: "Uiteindelijk zijn er wel een aantal wisselingen geweest, maar er waren wel mensen met contracten." Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kijken: Rick Engelkes vertelt zijn kant van het 'coronasteun' verhaal bij RENZE

Palen in de grond
Engelkens zegt dat een aantal zaken die worden gesteld absoluut niet waar zijn. Er is volgens Engelkens namelijk gewoon een voorstelling: "Het idee is acht jaar geleden ontstaan. Vier jaar geleden zijn we begonnen met de vergunning. We hebben 230 palen in de grond geslagen, een enorm team opgetakelt en toen kwam Corona. We zijn door blijven investeren en ontwikkelen. We zouden in september de presentatie hebben."

Contracten
"We hebben in september gezegd: we moeten even pas op de plaats maken. Maar we zijn daarna wel doorgegaan", zegt Engelkes. Volgens Klamer was er geen acteur met een contract, maar Engelkens zegt van wel: "Uiteindelijk zijn er wel een aantal wisselingen geweest, maar er waren wel mensen met contracten."

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's