Bachelor runner-up Maureen over Thomas: "Hij was er nog niet klaar voor"

Bachelor runner-up Maureen over Thomas: "Hij was er nog niet klaar voor"

Dinsdag 19 juli 2022 om 15:33

Maureen Veenstra moest in de finale van The Bachelor aan het kortste eind trekken. Bachelor Thomas van der Vlugt koos in de finale voor Merel, maar dat liefdessprookje duurde niet lang.

<em>Bachelor</em> runner-up Maureen over Thomas: &quot;Hij was er nog niet klaar voor&quot; Maureen Veenstra moest in de finale van The Bachelor aan het kortste eind trekken. Bachelor Thomas van der Vlugt koos in de finale voor Merel, maar dat liefdessprookje duurde niet lang. "Met zichzelf bezig"De Telegraaf vraagt Maureen naar die breuk: "Ik heb het idee dat hij er toch nog niet helemaal klaar voor was. Ik geloof wel dat hij het wilde, hij is toch nog iets te veel met zichzelf bezig misschien." Bekijk het fragment van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: Bachelor Thomas van der Vlugt uit de kleren voor Chantal Janzen Bekijk deze video » Zien: Merel reageert op breuk met Bachelor-Thomas (video) Bekijk deze video »
TV :
Bachelor runner-up Maureen over Thomas: "Hij was er nog niet klaar voor"

"Met zichzelf bezig"
De Telegraaf vraagt Maureen naar die breuk: "Ik heb het idee dat hij er toch nog niet helemaal klaar voor was. Ik geloof wel dat hij het wilde, hij is toch nog iets te veel met zichzelf bezig misschien."

Bekijk het fragment van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's