Zien: Lieke Martens niet meer in actie op EK voetbal door knieblessure

Zien: Lieke Martens niet meer in actie op EK voetbal door knieblessure

Dinsdag 19 juli 2022 om 16:41

Lieke Martens komt niet meer in actie tijdens het EK in Engeland. De sterspeler van de OranjeLeeuwinnen heeft te maken met een knieblessure, waarschijnlijk opgelopen in de wedstrijd tegen Zwitserland.

De aanvaller had niet haar beste toernooi, maar haar inzet was volgens bondscoach Parsons nog steeds zeer groot: "Heel jammer dat haar EK zo moet eindigen", stelt hij.

Zien: <em>Lieke Martens</em> niet meer in actie op <em>EK voetbal</em> door knieblessure Lieke Martens komt niet meer in actie tijdens het EK in Engeland. De sterspeler van de OranjeLeeuwinnen heeft te maken met een knieblessure, waarschijnlijk opgelopen in de wedstrijd tegen Zwitserland. De aanvaller had niet haar beste toernooi, maar haar inzet was volgens bondscoach Parsons nog steeds zeer groot: "Heel jammer dat haar EK zo moet eindigen", stelt hij. Bekijk het fragment van de wissel van Lieke Martens in het duel tegen Zwitserland hierboven. Bekijk ook Fatima Moreira over roerig begin Oranje-dames: "Echt een aderlating" Bekijk deze video » Samenvatting Zwitserland - Nederland (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Lieke Martens niet meer in actie op EK voetbal door knieblessure

Bekijk het fragment van de wissel van Lieke Martens in het duel tegen Zwitserland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's