Zien: 200 wandelaars ondanks extreme hitte toch Nijmeegse Vierdaagse gaan lopen

Zien: 200 wandelaars ondanks extreme hitte toch Nijmeegse Vierdaagse gaan lopen

Vandaag zou de start zijn van de Nijmeegse Vierdaagse. 40.000 wandelaars hebben een aantal jaar moeten wachten om weer te kunnen lopen, maar het is ze opnieuw niet gegund. De organisatie van het evenement heeft namelijk besloten vandaag niet te beginnen door de extreme warmte. Toch zijn er wat eigenwijze lopers die vandaag wél zijn gaan lopen.

Zien: 200 wandelaars ondanks extreme hitte toch <em>Nijmeegse Vierdaagse</em> gaan lopen Vandaag zou de start zijn van de Nijmeegse Vierdaagse. 40.000 wandelaars hebben een aantal jaar moeten wachten om weer te kunnen lopen, maar het is ze opnieuw niet gegund. De organisatie van het evenement heeft namelijk besloten vandaag niet te beginnen door de extreme warmte. Toch zijn er wat eigenwijze lopers die vandaag wél zijn gaan lopen. DriedaagseMet bijna 40 graden op de meter, zijn er toch wandelaars die het niet eens waren met de Driedaagse. Zij zijn gaan lopen ondanks de extreme hitte in Nijmegen. Het gaat om 200 wandelaars die vandaag over de start zijn gekomen. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: 200 wandelaars ondanks extreme hitte toch Nijmeegse Vierdaagse gaan lopen

Driedaagse
Met bijna 40 graden op de meter, zijn er toch wandelaars die het niet eens waren met de Driedaagse. Zij zijn gaan lopen ondanks de extreme hitte in Nijmegen. Het gaat om 200 wandelaars die vandaag over de start zijn gekomen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's