Nieuw schandaalboek Harry en Meghan: "Het wordt een pijnlijk moment voor ze" (video)

Nieuw schandaalboek Harry en Meghan: "Het wordt een pijnlijk moment voor ze" (video)

Meghan Markle ligt niet helemaal lekker in de Britse koninklijke familie, dat is algemeen bekend. Toch komen we er in het nieuwe boek Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors achter dat de eerste ontmoeting tussen Meghan en Harry's vrienden ook niet geheel soepel verliep.

Nieuw schandaalboek <em>Harry</em> en <em>Meghan</em>: &quot;Het wordt een pijnlijk moment voor ze&quot; (video) Meghan Markle ligt niet helemaal lekker in de Britse koninklijke familie, dat is algemeen bekend. Toch komen we er in het nieuwe boek Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors achter dat de eerste ontmoeting tussen Meghan en Harry's vrienden ook niet geheel soepel verliep. PijnlijkHet belooft een boek vol schandalen waarin aan het licht komt hoe de eerste ontmoeting tussen Meghan en Harry's vrienden en later ook zijn familie eraan toeging. De schrijver zou het op Meghan gemunt hebben: "Het wordt een heel pijnlijk moment voor haar en Harry", aldus Emily Nash, royal reporter van Hello! magazine. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Nieuw schandaalboek Harry en Meghan: "Het wordt een pijnlijk moment voor ze" (video)

Pijnlijk
Het belooft een boek vol schandalen waarin aan het licht komt hoe de eerste ontmoeting tussen Meghan en Harry's vrienden en later ook zijn familie eraan toeging. De schrijver zou het op Meghan gemunt hebben: "Het wordt een heel pijnlijk moment voor haar en Harry", aldus Emily Nash, royal reporter van Hello! magazine.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV