Zien: club Opium brengt ietwat vreemd statement naar buiten na schietpartij

Zien: club Opium brengt ietwat vreemd statement naar buiten na schietpartij

In de discotheek Opium in het Spaanse Marbella is de schietpartij van zondagnacht nog steeds een hot topic. Er is bekend geworden dat er twee Nederlandse mannen van 32 en 26 jaar zijn aangehouden. Een van hen zou de trekker over hebben gehaald.

Zien: club <em>Opium</em> brengt ietwat vreemd statement naar buiten na <em>schietpartij</em> In de discotheek Opium in het Spaanse Marbella is de schietpartij van zondagnacht nog steeds een hot topic. Er is bekend geworden dat er twee Nederlandse mannen van 32 en 26 jaar zijn aangehouden. Een van hen zou de trekker over hebben gehaald. BeveiligingOpium zelf heeft vandaag een statement naar buiten gebracht over het incident in de club. In dat statement wordt ook de goede aanpak van de beveiliging genoemd. Jermaine Ellenkamp is op locatie en vindt dit stuk uit het statement toch wel opvallend: "Hierachter kon toch een wapen binnenkomen, zowel een mes als een vuurwapen." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: club Opium brengt ietwat vreemd statement naar buiten na schietpartij

Beveiliging
Opium zelf heeft vandaag een statement naar buiten gebracht over het incident in de club. In dat statement wordt ook de goede aanpak van de beveiliging genoemd. Jermaine Ellenkamp is op locatie en vindt dit stuk uit het statement toch wel opvallend: "Hierachter kon toch een wapen binnenkomen, zowel een mes als een vuurwapen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV