Videoboodschappen BN'ers voor afscheidsoptreden Willeke Alberti: "Gaan je missen"

Videoboodschappen BN'ers voor afscheidsoptreden Willeke Alberti: "Gaan je missen"

Willeke Alberti sluit haar theatertournee dinsdagavond af in Het Concertgebouw. Ze kondigt ook aan dat dit haar laatste tour was en dat ze niet meer solo terugkeert in het theater. Menig bekend Nederland wenst haar succes en spreekt lieve woorden in een videoboodschap.

Videoboodschappen BN'ers voor afscheidsoptreden <em>Willeke Alberti</em>: &quot;Gaan je missen&quot; Willeke Alberti sluit haar theatertournee dinsdagavond af in Het Concertgebouw. Ze kondigt ook aan dat dit haar laatste tour was en dat ze niet meer solo terugkeert in het theater. Menig bekend Nederland wenst haar succes en spreekt lieve woorden in een videoboodschap. Afscheid"Het Nederlandse publiek zal je gaan missen", aldus Gordon gericht naar de zangeres. Onder andere Gerard Joling en Dries Roelvink spreken lieve woorden in richting Willeke. Bekijk de video van Shownieuws hierboven.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Afscheid
"Het Nederlandse publiek zal je gaan missen", aldus Gordon gericht naar de zangeres. Onder andere Gerard Joling en Dries Roelvink spreken lieve woorden in richting Willeke.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's