Op1 gemist? Reinier van den Berg over verandering Nederlands klimaat

Op1 gemist? Reinier van den Berg over verandering Nederlands klimaat

Dinsdag 19 juli 2022 om 22:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Reinier van den Berg over verandering <em>Nederlands klimaat</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. We hebben vandaag de records gebroken met de extreme hitte waar we mee te maken hebben. De zomers worden steeds warmer, moeten we er rekening mee gaan houden dat we richting het klimaat van Zuid-Europa gaan? Weerman Reinier van den Berg legt uit: "Het is de vingerafdruk van klimaatverandering. We lopen achter de feiten aan." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Reinier van den Berg over verandering Nederlands klimaat

We hebben vandaag de records gebroken met de extreme hitte waar we mee te maken hebben. De zomers worden steeds warmer, moeten we er rekening mee gaan houden dat we richting het klimaat van Zuid-Europa gaan? Weerman Reinier van den Berg legt uit: "Het is de vingerafdruk van klimaatverandering. We lopen achter de feiten aan."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's