Khalid Kasem valt VVD'er Ruben Brekelmans aan in Op1: "Hypocriet!"

Khalid Kasem valt VVD'er Ruben Brekelmans aan in Op1: "Hypocriet!"

Blijkbaar durft Khalid Kasem aan een andere tafel dan die van Khalid & Sophie wél scherp te zijn tegen gasten en kritische vragen te stellen, want daar valt hij in zijn eigen talkshow nauwelijks op te betrappen. In Op1 noemde Kasem VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans zelfs "best hypocriet".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid Kasem</em> valt VVD'er Ruben Brekelmans aan in <em>Op1</em>: &quot;Hypocriet!&quot; Blijkbaar durft Khalid Kasem aan een andere tafel dan die van Khalid & Sophie wél scherp te zijn tegen gasten en kritische vragen te stellen, want daar valt hij in zijn eigen talkshow nauwelijks op te betrappen. In Op1 noemde Kasem VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans zelfs "best hypocriet". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Sociale huurwoningenKasem vindt het vals van Brekelmans om de problemen op de markt voor sociale huurwoningen toe te schrijven aan statushouders die nu geplaatst moeten worden, want in de ogen van de advocaat/tv-presentator is het de schuld van de VVD dat deze markt is ingestort door duizenden sociale huurwoningen in de uitverkoop te doen. Volgens Brekelmans is dat veel te makkelijk gedacht van Kasem. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid Kasem valt VVD'er Ruben Brekelmans aan in Op1: "Hypocriet!"

Sociale huurwoningen
Kasem vindt het vals van Brekelmans om de problemen op de markt voor sociale huurwoningen toe te schrijven aan statushouders die nu geplaatst moeten worden, want in de ogen van de advocaat/tv-presentator is het de schuld van de VVD dat deze markt is ingestort door duizenden sociale huurwoningen in de uitverkoop te doen. Volgens Brekelmans is dat veel te makkelijk gedacht van Kasem.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's