Wordt Beitske Visser de opvolger van Max Verstappen?

Wordt Beitske Visser de opvolger van Max Verstappen?

Wordt Beitske Visser de opvolger van Max Verstappen? Max Verstappen mag wel uitkijken. Vanaf mei komt er een nieuwe race-klasse: Formule W, speciaal voor vrouwen. Het doel van deze aparte klasse is om vrouwen op hoog niveau te laten racen als opstapje naar de Formule 1. De Nederlandse Beitske Visser is een van de deelnemers, die zich na een strenge selectie wist te kwalificeren. Het Jeugdjournaal zocht haar op. Formule 1 GP Bahrein: De voorbeschouwing Bekijk deze video »
Sport

Max Verstappen mag wel uitkijken. Vanaf mei komt er een nieuwe race-klasse: Formule W, speciaal voor vrouwen. Het doel van deze aparte klasse is om vrouwen op hoog niveau te laten racen als opstapje naar de Formule 1. De Nederlandse Beitske Visser is een van de deelnemers, die zich na een strenge selectie wist te kwalificeren. Het Jeugdjournaal zocht haar op.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wordt Beitske Visser de opvolger van Max Verstappen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, visser, nos, formule 1, jeugdjournaal, vrouw, app, race, racen, opvolger, e-mail, nos jeugdjournaal, max verstappen, verstappen, deelnemers, selectie, tips, doel, het jeugdjournaal

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.