Wordt Beitske Visser de opvolger van Max Verstappen?

Wordt Beitske Visser de opvolger van Max Verstappen?

Wordt Beitske Visser de opvolger van Max Verstappen? Max Verstappen mag wel uitkijken. Vanaf mei komt er een nieuwe race-klasse: Formule W, speciaal voor vrouwen. Het doel van deze aparte klasse is om vrouwen op hoog niveau te laten racen als opstapje naar de Formule 1. De Nederlandse Beitske Visser is een van de deelnemers, die zich na een strenge selectie wist te kwalificeren. Het Jeugdjournaal zocht haar op. Formule 1 GP Bahrein: De voorbeschouwing Bekijk deze video »
Sport :

Max Verstappen mag wel uitkijken. Vanaf mei komt er een nieuwe race-klasse: Formule W, speciaal voor vrouwen. Het doel van deze aparte klasse is om vrouwen op hoog niveau te laten racen als opstapje naar de Formule 1. De Nederlandse Beitske Visser is een van de deelnemers, die zich na een strenge selectie wist te kwalificeren. Het Jeugdjournaal zocht haar op.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wordt Beitske Visser de opvolger van Max Verstappen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, visser, nos, formule 1, jeugdjournaal, vrouw, app, race, racen, opvolger, e-mail, nos jeugdjournaal, max verstappen, verstappen, deelnemers, selectie, tips, doel, het jeugdjournaal


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV