Hart van Nederland: woningen ontruimd in Rotterdam- Zuid vanwege explosief in portiek

Hart van Nederland: woningen ontruimd in Rotterdam- Zuid vanwege explosief in portiek

Woensdag 20 juli 2022 om 11:03

Om vier uur in de ochtend schrokken de mensen woensdag in Rotterdam-Zuid wakker van een schietpartij. Daar bleef het niet bij: in een portiek werd ook een explosief aangetroffen. Deze is door een 'robot' onschadelijk gemaakt maar voor de zekerheid zijn de omliggende woningen ontruimd. Het advies van een omstander, die zich hier niet meer veilig voelt, aan de politie is dat zij haar werk moet doen, meer moet surveilleren en dat er meer camera's moeten komen.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: woningen ontruimd in Rotterdam- Zuid vanwege explosief in portiek Om vier uur in de ochtend schrokken de mensen woensdag in Rotterdam-Zuid wakker van een schietpartij. Daar bleef het niet bij: in een portiek werd ook een explosief aangetroffen. Deze is door een 'robot' onschadelijk gemaakt maar voor de zekerheid zijn de omliggende woningen ontruimd. Het advies van een omstander, die zich hier niet meer veilig voelt, aan de politie is dat zij haar werk moet doen, meer moet surveilleren en dat er meer camera's moeten komen. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Flat in Delft ontruimd vanwege explosief (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :


Actuele video's

Meer actuele video's