Zien: 'Hier gaat prinses Amalia wonen in Amsterdam'

Zien: 'Hier gaat prinses Amalia wonen in Amsterdam'

Woensdag 20 juli 2022 om 10:26

Het is te hopen voor prinses Amalia dat ze aan de achterkant van haar nieuwe studentenhuis in Amsterdam slaapt want weekblad Weekend heeft vandaag foto's gepubliceerd van de exacte plek waar ze gaat wonen.

'Privé-parkeergarage'
Telelens-papparazzi zullen zich vermoedelijk regelmatig gaan ophouden voor het huis om een glimp van de studerende kroonprinses op te vangen, ondanks dat die kiekjes in Nederland dan niet gepubliceerd mogen gaan worden. Maar om wat voor 'koninklijk' huis gaat het? Het blijkt om een prachtig pand aan het Singel te gaan, met zelfs een privé-parkeergarage, als we de Weekend natuurlijk mogen geloven. De eerste foto's zie je hieronder.

Zien: 'Hier gaat prinses <em>Amalia</em> wonen in Amsterdam' Het is te hopen voor prinses Amalia dat ze aan de achterkant van haar nieuwe studentenhuis in Amsterdam slaapt want weekblad Weekend heeft vandaag foto's gepubliceerd van de exacte plek waar ze gaat wonen. 'Privé-parkeergarage'Telelens-papparazzi zullen zich vermoedelijk regelmatig gaan ophouden voor het huis om een glimp van de studerende kroonprinses op te vangen, ondanks dat die kiekjes in Nederland dan niet gepubliceerd mogen gaan worden. Maar om wat voor 'koninklijk' huis gaat het? Het blijkt om een prachtig pand aan het Singel te gaan, met zelfs een privé-parkeergarage, als we de Weekend natuurlijk mogen geloven. De eerste foto's zie je hieronder. Bekijk ook Video: Dit staat Amalia te wachten als ze in Amsterdam gaat studeren Bekijk deze video » Shownieuws: bikinifoto's Rachel Hazes kunnen Guido den Aantrekker wel bekoren Bekijk deze video »
Show :
Zien: 'Hier gaat prinses Amalia wonen in Amsterdam'

Actuele video's

Meer actuele video's