De Telegraaf: waarom Hans meedoet aan B&B Vol liefde (video)

De Telegraaf: waarom Hans meedoet aan B&B Vol liefde (video)

Woensdag 20 juli 2022 om 12:35

B&B eigenaar Hans in Toscane is een van de smaakmakers in het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde. Aan Telegraaf journaliste Karlijn Bernoster legt de zakenman uit hoe het zo gekomen is dat hij heel Nederland laat meekijken naar zijn zoektocht naar de ware Nederlandse liefde. Frappant detail is dat hij zich niet heeft opgegeven maar dat hij via via is benaderd door een castingbureau.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Telegraaf</em>: waarom Hans meedoet aan <em>B&amp;B Vol liefde</em> (video) B&B eigenaar Hans in Toscane is een van de smaakmakers in het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde. Aan Telegraaf journaliste Karlijn Bernoster legt de zakenman uit hoe het zo gekomen is dat hij heel Nederland laat meekijken naar zijn zoektocht naar de ware Nederlandse liefde. Frappant detail is dat hij zich niet heeft opgegeven maar dat hij via via is benaderd door een castingbureau. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Emotionele Richard in B&B Vol liefde: "Mijn vrouw las me Harry Potter voor" Bekijk deze video » B&B Vol liefde: Denise lacht om plagerijtjes Dave en Giovanni Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: ook gangmaker Ab gaat voor Ted Bekijk deze video »
TV :
De Telegraaf: waarom Hans meedoet aan B&B Vol liefde (video)

Actuele video's

Meer actuele video's