Kasteelvrouwe Emmy: samen een tent opzetten valt nog niet mee

Kasteelvrouwe Emmy: samen een tent opzetten valt nog niet mee

<em>Kasteelvrouwe Emmy</em>: samen een tent opzetten valt nog niet mee In Kasteelvrouwe Emmy zetten Rutger en Emmy samen een tent op. Voor menig stel is een dergelijke activiteit een relatietest, zo ook voor dit duo. Emmy staat in de tent om een stok vast te houden en stikt er bijna in: "Ik word benauwd, ik vind dit verschrikkelijk!" gilt ze onder het tentdoek vandaan. Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hierboven. Kasteelvrouwe Emmy is vanaf dinsdag 2 augustus rond 20.30 uur weer te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kasteelvrouwe Emmy: Rutger moet bord voor chateau corrigeren na spelfout Bekijk deze video » Dinsdag bij Kasteelvrouwe Emmy: Dak van kasteel zorgt voor doodsangsten Bekijk deze video » Kasteelvrouwe Emmy: Emmy vindt kunstwerk van Rutger ‘echt verschrikkelijk’ Bekijk deze video »

In Kasteelvrouwe Emmy zetten Rutger en Emmy samen een tent op. Voor menig stel is een dergelijke activiteit een relatietest, zo ook voor dit duo. Emmy staat in de tent om een stok vast te houden en stikt er bijna in: "Ik word benauwd, ik vind dit verschrikkelijk!" gilt ze onder het tentdoek vandaan.

Bekijk de beelden van Kasteelvrouwe Emmy hierboven.

Kasteelvrouwe Emmy is vanaf dinsdag 2 augustus rond 20.30 uur weer te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's