Zien: Tijs van den Brink mislukt als nieuwe presentator Het Familiediner

Zien: Tijs van den Brink mislukt als nieuwe presentator Het Familiediner

Woensdag 20 juli 2022 om 14:22

De EO-presentator en Op1 host Tijs van den Brink is toe aan een nieuwe uitdaging en probeert dat door een nieuwe versie van Het Familiediner te presenteren, maar dat gaat niet geweldig...

Zien: <em>Tijs van den Brink</em> mislukt als nieuwe presentator <em>Het Familiediner</em> De EO-presentator en Op1 host Tijs van den Brink is toe aan een nieuwe uitdaging en probeert dat door een nieuwe versie van Het Familiediner te presenteren, maar dat gaat niet geweldig... "Bert, we hebben je nodig"De presentator moet worden gerebrand, maar hij heeft het helemaal niet naar zijn zin. Als broer en zus dan ook nog eens slaande ruzie krijgen, is Tijs er klaar mee en belt Bert van Leeuwen: "Bert, we hebben je nodig!" Vanaf maandag 1 augustus is Bert er gewoon weer met een nieuw seizoen van Het Familiediner op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Het Familiediner terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Tijs van den Brink mislukt als nieuwe presentator Het Familiediner

"Bert, we hebben je nodig"
De presentator moet worden gerebrand, maar hij heeft het helemaal niet naar zijn zin. Als broer en zus dan ook nog eens slaande ruzie krijgen, is Tijs er klaar mee en belt Bert van Leeuwen: "Bert, we hebben je nodig!"

Vanaf maandag 1 augustus is Bert er gewoon weer met een nieuw seizoen van Het Familiediner op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Het Familiediner terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's