Katja Schuurman reageert op veelbesproken video: "Voelen jullie je niet bezwaard?" (video)

Katja Schuurman reageert op veelbesproken video: "Voelen jullie je niet bezwaard?" (video)

Er is onlangs een video naar buiten gekomen waarop Katja Schuurman te zien is. In de video vraagt ze aan jongens op ze op de foto mag met ze. Dit zou ze in 'beschonken toestand' hebben gedaan en er is daarnaast ook ophef ontstaan over de leeftijd van de jongens.

<em>Katja Schuurman</em> reageert op veelbesproken video: &quot;Voelen jullie je niet bezwaard?&quot; (video) Er is onlangs een video naar buiten gekomen waarop Katja Schuurman te zien is. In de video vraagt ze aan jongens op ze op de foto mag met ze. Dit zou ze in 'beschonken toestand' hebben gedaan en er is daarnaast ook ophef ontstaan over de leeftijd van de jongens. MediaVolgens Katja worden dingen in de media uit zijn verband gerukt. Daarom reageert ze nu zelf op de video en legt ze uit wat er gebeurd is. Ze zou namelijk aan de praat zijn geraakt met een wat oudere man die heeft gevraagd of Katja met zijn zoons op de foto zou willen. Daar maakt de actrice geen probleem van en komt als grapje naar de jongens toe met de vraag of er iemand op de foto wil. Na deze video heeft ze dan ook geen goed woord over voor de jongens: "Voelen jullie niet een klein beetje bezwaard?" Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zien: Verliefde Katja Schuurman showt voor het eerst foto’s van nieuwe liefde Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Dit is het liefdesleven van Katja Schuurman in vogelvlucht Bekijk deze video » Zien: Katja Schuurman vraagt of ze met jongen op de foto mag Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Media
Volgens Katja worden dingen in de media uit zijn verband gerukt. Daarom reageert ze nu zelf op de video en legt ze uit wat er gebeurd is. Ze zou namelijk aan de praat zijn geraakt met een wat oudere man die heeft gevraagd of Katja met zijn zoons op de foto zou willen. Daar maakt de actrice geen probleem van en komt als grapje naar de jongens toe met de vraag of er iemand op de foto wil. Na deze video heeft ze dan ook geen goed woord over voor de jongens: "Voelen jullie niet een klein beetje bezwaard?"

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's