Geert-Jan Knoops in Op1 over gratie Frank Masmeijer: "Ophef is zeer hypocriet"

Geert-Jan Knoops in Op1 over gratie Frank Masmeijer: "Ophef is zeer hypocriet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat Geert-Jan Knoops heeft Frank Masmeijer vandaag gesproken. De oud-presentator is weer op vrije voeten nadat er gratie werd verleend voor zijn vervroegde vrijlating.

Geert-Jan Knoops in <em>Op1</em> over gratie <em>Frank Masmeijer</em>: &quot;Ophef is zeer hypocriet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Advocaat Geert-Jan Knoops heeft Frank Masmeijer vandaag gesproken. De oud-presentator is weer op vrije voeten nadat er gratie werd verleend voor zijn vervroegde vrijlating. Kritiek"Met meneer Masmeijer zijn wij verbaasd over de kritiek. Er heeft hier niets bijzonders plaatsgevonden", aldus de advocaat. Hij noemt de opheft 'zeer hypocriet', er worden namelijk jaarlijks 100 of meer graties verleend. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Geert-Jan Knoops in Op1 over gratie Frank Masmeijer: "Ophef is zeer hypocriet"

Kritiek
"Met meneer Masmeijer zijn wij verbaasd over de kritiek. Er heeft hier niets bijzonders plaatsgevonden", aldus de advocaat. Hij noemt de opheft 'zeer hypocriet', er worden namelijk jaarlijks 100 of meer graties verleend.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's