Op1: worden uitspraken gerechtshof Den Bosch nietig verklaard door blunder?

Op1: worden uitspraken gerechtshof Den Bosch nietig verklaard door blunder?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: worden uitspraken gerechtshof Den Bosch nietig verklaard door blunder? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Het gerechtshof in Den Bosch heeft een fikse blunder begaan. Zestien raadsheren moesten opnieuw beëdigd worden, omdat dat in eerste instantie niet goed was gegaan. Saskia Belleman wilde hier graag meer informatie over inwinnen, maar dan "gaan de luiken dicht". Ook advocaat Geert-Jan Knoops is niet te spreken over de gang van zaken. Als er in sommige zaken beslissingen zijn genomen door een niet-bevoegde rechter kunnen uitspraken nietig worden verklaard. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: worden uitspraken gerechtshof Den Bosch nietig verklaard door blunder?

Het gerechtshof in Den Bosch heeft een fikse blunder begaan. Zestien raadsheren moesten opnieuw beëdigd worden, omdat dat in eerste instantie niet goed was gegaan. Saskia Belleman wilde hier graag meer informatie over inwinnen, maar dan "gaan de luiken dicht". Ook advocaat Geert-Jan Knoops is niet te spreken over de gang van zaken. Als er in sommige zaken beslissingen zijn genomen door een niet-bevoegde rechter kunnen uitspraken nietig worden verklaard.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's