Anna Gimbrère in discussie met Shell-directeur Marjan van Loon: "Dit gaat geld opleveren"

Anna Gimbrère in discussie met Shell-directeur Marjan van Loon: "Dit gaat geld opleveren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Anna Gimbrère</em> in discussie met Shell-directeur <em>Marjan van Loon</em>: &quot;Dit gaat geld opleveren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Shell Nederland gaat twee miljard euro investeren in duurzaamheidsplannen. Zo wil het bedrijf meer gaan inzetten op de duurzame brandstofvariant waterstof. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère juicht dit weliswaar toe, maar plaatst ook flinke kanttekeningen bij de motivatie van het bedrijf. Shell beweert dat het mee wil doen om de wereld te verduurzamen, maar volgens Gimbrère ziet het bedrijf het vooral als een nieuw product om geld mee te verdienen. Hier doet president-directeur Marjan van Loon niet geheimzinnig over: het is inderdaad een toekomstig verdienmodel voor Shell. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Anna Gimbrère in discussie met Shell-directeur Marjan van Loon: "Dit gaat geld opleveren"

Shell Nederland gaat twee miljard euro investeren in duurzaamheidsplannen. Zo wil het bedrijf meer gaan inzetten op de duurzame brandstofvariant waterstof. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère juicht dit weliswaar toe, maar plaatst ook flinke kanttekeningen bij de motivatie van het bedrijf. Shell beweert dat het mee wil doen om de wereld te verduurzamen, maar volgens Gimbrère ziet het bedrijf het vooral als een nieuw product om geld mee te verdienen. Hier doet president-directeur Marjan van Loon niet geheimzinnig over: het is inderdaad een toekomstig verdienmodel voor Shell.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's