B&B Vol Liefde: Denise ligt niet wakker van vertrek Giovanni

B&B Vol Liefde: Denise ligt niet wakker van vertrek Giovanni

Het blijkt niet echt een match: Denise en Giovanni. Na wat strubbelingen besluiten de twee nog een laatste keer over hun intenties te praten en dat ontaardt in een eerlijk gesprek, waarin die laatste aangeeft: "Ik voel niet de klik die er moet zijn om hiermee door te gaan."

'Ik voel niet veel pijn'
Denise zal niet echt wakker liggen van die openbaring: "Ik vind het prima. Ik voel niet heel veel pijn", geeft ze aan. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder.

B&amp;B Vol Liefde: <em>Denise</em> ligt niet wakker van vertrek Giovanni Het blijkt niet echt een match: Denise en Giovanni. Na wat strubbelingen besluiten de twee nog een laatste keer over hun intenties te praten en dat ontaardt in een eerlijk gesprek, waarin die laatste aangeeft: "Ik voel niet de klik die er moet zijn om hiermee door te gaan." 'Ik voel niet veel pijn'Denise zal niet echt wakker liggen van die openbaring: "Ik vind het prima. Ik voel niet heel veel pijn", geeft ze aan. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol Liefde: Denise ligt niet wakker van vertrek Giovanni

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's