Mildred Nijhove bij RENZE: 'Door Tinder krijgen mensen belangst'

Mildred Nijhove bij RENZE: 'Door Tinder krijgen mensen belangst'

We swipen erop los en Tinderen ons wat af tegenwoordig maar hoe verandert ons date-gedrag daar eigenlijk door en is er nog een weg terug? Het valt trouwambtenaar Mildred Nijhove op dat we door het gebruik van deze apps bijna niet meer met onze dates durven te bellen en vaak zelfs belangst hebben ontwikkeld: "Dan denk ik van... als je dat al hebt, dan is inderdaad op iemand afstappen bijna mega. Terwijl, het is zo leuk!" Bekijk het fragment van RENZE hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 20 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken bij Gids.tv.

Mildred Nijhove bij RENZE: 'Door Tinder krijgen mensen <em>belangst</em>' We swipen erop los en Tinderen ons wat af tegenwoordig maar hoe verandert ons date-gedrag daar eigenlijk door en is er nog een weg terug? Het valt trouwambtenaar Mildred Nijhove op dat we door het gebruik van deze apps bijna niet meer met onze dates durven te bellen en vaak zelfs belangst hebben ontwikkeld: "Dan denk ik van... als je dat al hebt, dan is inderdaad op iemand afstappen bijna mega. Terwijl, het is zo leuk!" Bekijk het fragment van RENZE hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 20 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Mildred Nijhove bij RENZE: 'Door Tinder krijgen mensen belangst'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV