Eveline Stallaart kritisch over gebruik Tinder: 'Het is nooit goed genoeg' (RENZE)

Eveline Stallaart kritisch over gebruik Tinder: 'Het is nooit goed genoeg' (RENZE)

Sexuologe Eveline Stallaart (bekend van Married At First Sight) vertelde woensdagavond bij RENZE over de enorme impact van datingapps als Tinder: "Het heeft hele mooie kanten omdat het mensen samenbrengt maar er zit ook een hele grote 'maar' aan. Het is toch een oppervlakkige manier van elkaar kiezen.'

'Nooit goed genoeg'
Ze wijst verviolgens op de veiligheid van het gebruik van de app, die natuurlijk ook lekker is: 'Maar het gaat heel erg op dat uiterlijk. Je swipet en swipet steeds maar verder en eigenlijk is het nooit goed genoeg.' Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 20 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken bij Gids.tv.

Eveline Stallaart kritisch over gebruik <em>Tinder</em>: 'Het is nooit goed genoeg' (RENZE) Sexuologe Eveline Stallaart (bekend van Married At First Sight) vertelde woensdagavond bij RENZE over de enorme impact van datingapps als Tinder: "Het heeft hele mooie kanten omdat het mensen samenbrengt maar er zit ook een hele grote 'maar' aan. Het is toch een oppervlakkige manier van elkaar kiezen.' 'Nooit goed genoeg'Ze wijst verviolgens op de veiligheid van het gebruik van de app, die natuurlijk ook lekker is: 'Maar het gaat heel erg op dat uiterlijk. Je swipet en swipet steeds maar verder en eigenlijk is het nooit goed genoeg.' Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van RENZE van woensdag 20 juli. Je kunt ook deze hele uitzending van RENZE terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eveline Stallaart kritisch over gebruik Tinder: 'Het is nooit goed genoeg' (RENZE)

Actuele video's

Meer actuele video's