Samenvatting kwartfinale Engeland - Spanje (EK vrouwenvoetbal)

Samenvatting kwartfinale Engeland - Spanje (EK vrouwenvoetbal)

Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv.

Engeland nam het woensdagavond tijdens de kwartfinales van het EK Voetbal op tegen Spanje. Dat werd nog best een spannende wedstrijd, nadat de Spaanse vrouwen op voorsprong kwamen. Maar uiteindelijk waren het de Britten die, onder leiding van Sarina Wiegman, zich wisten te plaatsen voor de halve finales. Het werd 2-1.

Bekijk de samenvatting van Engeland - Spanje (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken.

Samenvatting kwartfinale <em>Engeland - Spanje</em> (EK vrouwenvoetbal) Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv. Engeland nam het woensdagavond tijdens de kwartfinales van het EK Voetbal op tegen Spanje. Dat werd nog best een spannende wedstrijd, nadat de Spaanse vrouwen op voorsprong kwamen. Maar uiteindelijk waren het de Britten die, onder leiding van Sarina Wiegman, zich wisten te plaatsen voor de halve finales. Het werd 2-1. Bekijk de samenvatting van Engeland - Spanje (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken. Bekijk ook Samenvatting Zwitserland - Nederland (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting kwartfinale Engeland - Spanje (EK vrouwenvoetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's