Milo in De slimste mens: ‘Meerderheid van Goldband wil wel naar Songfestival’

Milo in De slimste mens: ‘Meerderheid van Goldband wil wel naar Songfestival’

In De slimste mens komt het Eurovisie Songfestival ter sprake, en presentator Philip Freriks vraagt gelijk even aan kandidaat Milo Driessen of er een kans is dat Goldband Nederland gaat vertegenwoordigen. Milo wist niets van het Songfestival, maar door de deelname van S10 raakte de zanger geïnteresseerd. “Dit jaar voor het eerst gekeken en een beetje overwogen van, zouden we het willen? Volgens mij is er een soort meerderheid die wel zou willen.”

Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Milo in <em>De slimste mens</em>: ‘Meerderheid van Goldband wil wel naar Songfestival’ In De slimste mens komt het Eurovisie Songfestival ter sprake, en presentator Philip Freriks vraagt gelijk even aan kandidaat Milo Driessen of er een kans is dat Goldband Nederland gaat vertegenwoordigen. Milo wist niets van het Songfestival, maar door de deelname van S10 raakte de zanger geïnteresseerd. “Dit jaar voor het eerst gekeken en een beetje overwogen van, zouden we het willen? Volgens mij is er een soort meerderheid die wel zou willen.” Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Rob Goossens ontkent tijdrekken in De slimste mens: ‘Het leven is hard’ (video) Bekijk deze video » De slimste mens: overweegt Maarten van Rossem om zijn broek te laten zakken? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV