Ik weet er alles van!: Ruben Nicolai doet een zeer ingewikkelde dancemove

Ik weet er alles van!: Ruben Nicolai doet een zeer ingewikkelde dancemove

In de quiz Ik weet er alles van! wordt de volgende vraag gesteld: welke dancemove is mede door de game Fortnite zeer populair geworden? Presentator Ruben Nicolai probeert dit dansje voor te doen, maar dit blijkt nogal ingewikkeld. “Het ziet eruit alsof ik meerdere problemen tegelijk aan het oplossen ben.”

Bekijk het fragment van Ik weet er alles van! hieronder.

Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik weet er alles van!</em>: Ruben Nicolai doet een zeer ingewikkelde dancemove In de quiz Ik weet er alles van! wordt de volgende vraag gesteld: welke dancemove is mede door de game Fortnite zeer populair geworden? Presentator Ruben Nicolai probeert dit dansje voor te doen, maar dit blijkt nogal ingewikkeld. “Het ziet eruit alsof ik meerdere problemen tegelijk aan het oplossen ben.” Bekijk het fragment van Ik weet er alles van! hieronder. Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv. Rudolph steekt vinger op in Ik weet er alles van! VIPS: ‘We hebben een computersysteem’ Bekijk deze video » Dilan verraadt antwoord in Ik weet er alles van! VIPS: ‘Wil je nog meer hardop zeggen?’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV