Mr. Frank Visser doet uitspraak: Jan is woedend om ‘NSB-streken’ van buurman

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Jan is woedend om ‘NSB-streken’ van buurman

Donderdag 21 juli 2022 om 14:47

In Mr. Frank Visser doet uitspraak praat Viktor Brand met buren over hun ruzie. Ze hebben onenigheid over vergunningen en Jan is er bepaald niet blij mee dat zijn buren hebben geklaagd bij de gemeente. Hij vertelt dat zijn vergunning is ingetrokken, terwijl zijn buren beweren dat juist bleek dat hij zijn zaken niet op orde had. “Ik ben natuurlijk heel boos op hem”, aldus Jan. “Dat je zulke NSB-streken uithaalt om een ander het brood uit de mond te halen.”

Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: Jan is woedend om ‘NSB-streken’ van buurman In Mr. Frank Visser doet uitspraak praat Viktor Brand met buren over hun ruzie. Ze hebben onenigheid over vergunningen en Jan is er bepaald niet blij mee dat zijn buren hebben geklaagd bij de gemeente. Hij vertelt dat zijn vergunning is ingetrokken, terwijl zijn buren beweren dat juist bleek dat hij zijn zaken niet op orde had. “Ik ben natuurlijk heel boos op hem”, aldus Jan. “Dat je zulke NSB-streken uithaalt om een ander het brood uit de mond te halen.” Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's